horsesandheelers.blogg.se

En vardagsblogg om livet på Kärra gård, våra hundar, hästar, hästuppfödning och övriga av gårdens djur. Jag skriver om det jag brinner för nämligen djur och gårdsliv.

Påsk

Publicerad 2016-03-26 23:32:06 i

Hoppas ni har haft en bra påsk. Vi har varit två nätter i Kivik i föräldrarnas sommarhus. Alltid kul att ses och umgås. Hundarna är helt utmattade efter en lång runda på haväng. 
Vi har ätit gott och kollat på konst av olika kvalitét. Mysigt. 

Imorgon kommer indra hem igen efter att ha varit tre veckor hos fodervärden. Tyvärr tråkiga omständigheter och sånt kan man inte hjälpa. 
Jag kommer nu att låta henne gå in i avel på heltid istället. 
Har kollat runt på lite hingstar till henne och fastnade för Fighting Alpha och coventry.  Såg sen att coventry tyvärr har dött så nu lutar det åt världscuphingsten Fighting Alpha. 
Nu är jag helt slut så god natt på er. :)Wiiiii

Publicerad 2016-03-13 00:12:50 i

Rävens pappa blev godkänd för avel inom swb idag. Kul!
Han ju annars bara verkat i fullblodsaveln.

Fina Zafferano blev godkänd som enda treåriga gångartshingst. Tror faktiskt darina går till honom i år, beroende på hur villkoren ser ut.

Idag har det varit ett underbart väder och hundarna har varit ute och tagit sitt vaktuppdrag på största allvar. bruksprovet

Publicerad 2016-03-11 21:09:58 i

Idag drog jag till Flyinge och bruksprovet direkt efter jobbet. Slutade tidigt så det gick ju bra. Kul att se lite hingstar men det tar ju en evig tid.
Kul att träffa.Maria och tindra en sväng och när de stack hem träffade jag Marie-Louise. Himla trevligt. Jag får himla massa inspiration att träffa lite hästfolk. 
Oftast går man ju bara här hemma på gården.
Nu hoppas vi Zafferano går igenom och blir godkänd! 

Jag gick upp tidigt imorse och mockade mm innan jobbet så jag behövde bara ta in och fodra när jag kom hem.
Skönt. 

Körde hem strax innan sju och det var ljust! 

Om

Min profilbild

Nina Nilsson

Nina heter jag som har den här bloggen. Jag bor med min sambo Rickard på en liten gård i södra Skåne. Vi föder upp hopphästar i liten skala och har ett brinnande intresse för våra hundar, två Lancashire heelers vid namn Hillstars All Inclusive "Siv" och Mirox Bonheur le Beau "Seke".

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela