horsesandheelers.blogg.se

En vardagsblogg om livet på Kärra gård, våra hundar, hästar, hästuppfödning och övriga av gårdens djur. Jag skriver om det jag brinner för nämligen djur och gårdsliv.

long time no see

Publicerad 2016-04-29 10:35:53 i

Jahapp... Det var tydligen dags med en uppdatering på bloggen enligt vissa följare och jag håller absolut med. Den har verkligen kommit i skymundan. 
Vi fölvakar mest hemma på gården. Jag är helt slut för trodde verkligen darinas föl skulle komma inatt. Hon var inte alls sig själv igår och visade tydliga tecken på nära fölning men icke!
Idag är hon som vanligt igen. Vi kollar mjölken på henne varje kväll och igår slog den om till vitgrå. Snart är det dags.

Fulla juver. Även räven har satt juver men tror inte det är dags än. Har dock kameror i båda deras boxar så jag är beredd. 

Jag är sååååå fölsugen nu.

Gilla gärna vår sida KGL breeding på Facebook. 

Båda fölen kommer vara till salu så hör av er vid intresse. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nina Nilsson

Nina heter jag som har den här bloggen. Jag bor med min sambo Rickard på en liten gård i södra Skåne. Vi föder upp hopphästar i liten skala och har ett brinnande intresse för våra hundar, två Lancashire heelers vid namn Hillstars All Inclusive "Siv" och Mirox Bonheur le Beau "Seke".

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela