horsesandheelers.blogg.se

En vardagsblogg om livet på Kärra gård, våra hundar, hästar, hästuppfödning och övriga av gårdens djur. Jag skriver om det jag brinner för nämligen djur och gårdsliv.

Älvan

Publicerad 2016-05-31 10:47:13 i KGL Breeding,

Jag kom på att jag inte skrivit någon presentation av Älvan.
Hon föddes den 12 maj på exakt beräknat datum. Men mamma häst lurade mig rejält. Jag var vaken hela natten och kollade henne genom kameran men då det inte var en tillstymmelse till orolig häst eller mjölk i juvret tänkte jag att det inte skulle bli något föl och passade på att sova mellan kl 5 och kl 7. När jag sen skulle ut och fodra så stod där ett litet föl i boxen och hon var nästan helt torr. Snacka om chock. Jag är så evigt tacksam att allt gick bra för annars hade jag inte förlåtit mig själv.

Älvan är efter Etalon Lux N och Bosuns Watch. Hon är helt ljuvlig. Världens mest chilla lilla föl. Hon har tyvärr varit dålig i magen ett par dagar nu och igår tog jag en svamp och kallt vatten och svampade av henne på bakdelen. Hon gjorde ingenting. Bara stod där fast hon tyckte det var lite läskigt. Vilket föl alltså!

Jag hade tänkt sälja Rävens avkomma även om det blev ett sto men jag kan inte förmå mig att sälja denna lilla docka så hon får vara kvar. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nina Nilsson

Nina heter jag som har den här bloggen. Jag bor med min sambo Rickard på en liten gård i södra Skåne. Vi föder upp hopphästar i liten skala och har ett brinnande intresse för våra hundar, två Lancashire heelers vid namn Hillstars All Inclusive "Siv" och Mirox Bonheur le Beau "Seke".

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela