horsesandheelers.blogg.se

En vardagsblogg om livet på Kärra gård, våra hundar, hästar, hästuppfödning och övriga av gårdens djur. Jag skriver om det jag brinner för nämligen djur och gårdsliv.

Ny blogg efter noggrant övervägande.

Publicerad 2015-12-27 20:26:01 i Allmänt,

Hej igen.
Jag har efter faktiskt flera veckors funderande beslutat mig att återuppta mitt bloggande. Det känns faktiskt riktigt roligt. 
Jag kommer att uppdatera när jag känner för det och jag hoppas att det blir hyfsat ofta iaf. Jag kommer på denna blogg att skriva lite om vad som händer på vår gård, med våra hästarm våra hundar och vårt bröllop som ska bli av i sommar. 
Jag tror att det kommer bli hyfsat mycket bilder i bloggen och jag hoppas verkligen att jag kan lägga in filmer. 
 
Hoppas ni ska tycka att det är roligt att läsa om livet bland hästar och hundar. 
 
 

Kommentarer

Postat av: Jessie

Publicerad 2015-12-28 22:36:27

Kul att du är tillbaka! Väl mött

Svar: tack!
Nina Nilsson

Postat av: Anna Gunnarson

Publicerad 2015-12-31 12:23:13

Blogga ska man göra när man känner för det. Inte för att det ska vara ett måste. 😊 Min blogg skriver när jag på när jag har lust eller vill dela med mig av något. Ibland går det lång tid emellan inläggen. Ibland kommer flera per dag 😊 kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nina Nilsson

Nina heter jag som har den här bloggen. Jag bor med min sambo Rickard på en liten gård i södra Skåne. Vi föder upp hopphästar i liten skala och har ett brinnande intresse för våra hundar, två Lancashire heelers vid namn Hillstars All Inclusive "Siv" och Mirox Bonheur le Beau "Seke".

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela